Wat is het verschil tussen Air Cooker en Airfryer?

Een Air Cooker werkt met de NutriFlavor technologie waarmee een perfecte combinatie wordt ingesteld voor de tijd, temperatuur en de vochtigheid. Gerechten worden bereid met het behoud van smaak, textuur en voedingswaarden door het gebruik te maken van verschillende kookmethoden.

Een Philips Airfryer werkt met de Rapid Air technologie, hierdoor kunnen krokante en malse resultaten worden bereikt. Een airfryer heeft een hoog verwarmingsvermogen waardoor bijvoorbeeld krokante frietjes worden bereid.

De Air Cooker maakt gebruik van NutriFlavor technologie om de optimale combinatie van tijd, temperatuur en vochtigheid in te stellen

De overeenkomst tussen een Air Cooker en een airfryer is dat de kookruimte relatief compact is in vergelijking met een oven. Hierdoor is het rendement hoger en wordt je gerecht intensiever bereid.

Een tweede overeenkomst is dat zowel een Air Cooker als een airfryer gebruik maken van hetelucht circulatie die met behulp van een ventilator door de kookruimte geblazen wordt.

Het grote verschil is dat de luchtcirculatie veel intenser is bij een airfryer dan bij een Air Cooker. Een Air Cooker gebruikt veelal een combinatie van hete lucht en droge of natte stoom voor het bereiden van gerechten.

 

Vergelijkbare berichten