Slimme functies van een Air Cooker

Om het maximale uit je Air Cooker te halen raad ik aan om het apparaat te koppelen aan je smartphone via de NutriU-app van Philips.

Door deze koppeling kun je de Air Cooker aansturen met je smartphone. Dat lijkt misschien een gimmick, maar het is heel handig.

In de basis kun je de instellingen van een recept vanuit NutriU direct doorsturen naar je Air Cooker. Je hoeft zo niet het apparaat zelf in te stellen.

Via je telefoon kun je de instelling bevestigen en de Air Cooker starten. In de app kun je nu precies bijhouden hoe lang de Air Cooker nog bezig is met de bereiding van je gerecht. De Air Cooker kan je ook een melding sturen als de watertank leeg is en bijgevuld dient te worden.

Je hoeft dus niet in de buurt te blijven van je Air Cooker. Je kunt in de tussentijd prima wat voor jezelf doen, via de app blijf je op de hoogte. En je hoeft niet bang te zijn dat je eten aanbrandt, want door de maximale temperatuur van 160 graden Celsius kan dat niet gebeuren.

Ik was een lasagne aan het bereiden in de Air Cooker en in de tussentijd was ik bezig met een work-out. Via de NutriU app kreeg ik een melding dat het gerecht klaar was, maar ik was nog bezig met de laatste 10 minuten van mijn work-out.

De app geeft je de functie om je gerecht warm te houden via de warmhoud-functie. Dat vind ik echt handig, ik hoef dus niet eerst naar de Air Cooker te lopen, ik kon dit gewoon via mijn telefoon regelen.

Vergelijkbare berichten