Voordelen van een Air Cooker

Ik heb mijn Air Cooker uitvoerig getest en dit zijn mijn top 5 voordelen van een Air Cooker.

  1. Gemak en rust – De Air Cooker is een apparaat die je even onder de knie moet krijgen. Zodra je weet hoe je met de Air Cooker kunt koken zul je ontdekken dat koken met een Air Cooker heel gemakkelijk is en rust geeft in de keuken. Het apparaat doet alles en je hoeft niet meer fysiek in de keuken aanwezig te zijn.
  2. Ideaal om eten in op te warmen – Restjes opwarmen gaat perfect in een Air Cooker en smaakt vele malen lekkerder dan opgewarmd eten uit een magnetron.
  3. Eenvoudig om schoon te maken – Een Air Cooker wordt niet snel vies. De onderdelen maak je makkelijk schoon met de handvaat of in de vaatwasser. Via verschillende reiniging programma’s kun je de binnenkant van de Air Cooker automatisch reinigen.
  4. Duidelijke bediening – De Air Cooker heeft een prachtig display en een prettig werkende bedieningsknop. Het apparaat kent behoorlijk wat instellingen maar deze staan overzichtelijk getoond. En met de NutriU app heb je de beschikking over vele diverse recepten voor je Air Cooker.
  5. Degelijk apparaat – De Philips Air Cooker is een degelijk apparaat. Dat blijkt al uit het materiaalgebruik. De bovenzijde is voorzien van een paneel van gehard glas, geen goedkoop plastic dus. De buitenkant voelt stevig aan en de losse onderdelen zijn allemaal voorzien van een sterke coating.

Vergelijkbare berichten